قوانین حمل باتری لیتیومی و پاوربانک به خارج از کشور

امروزه، بسیاری از وسایل و تجهیزات مورد استفاده در زندگی روزمره از تلفن همراه گرفته تا برخی از دستگاه‌های بزرگ از باتری استفاده می‌کنند. به همین دلیل یکی از سردرگمی‌هایی که در هنگام سفر، ذهن مسافران را درگیر می‌کند، چگونگی حمل باتری و پاوربانک یا ارسال آن‌ها به خارج از کشور است. در این مطلب تلاش می‌کنیم به همه سوالات شما در مورد حمل و ارسال باتری لیتیومی و پاوربانک به خارج از کشور، پاسخ دهیم.

ارسال باتری به خارج با هواپیما

باتری لیتیومی چیست؟

باتری‌های لیتیوم یونی و لیتیوم فلزی: باتری‌های لیتیومی، باتری‌‌های قابل شارژی هستند که در بسیاری از دستگاه‌های الکترونیکی مانند تلفن‌های همراه، لپ‌تاپ‌ها و دوربین‌ها استفاده می‌شوند. این باتری‌‌ها انرژی زیادی را در حجم کوچکی ذخیره می‌کنند. اگر باتری‌های لیتیومی آسیب ببینند یا دچار اتصال کوتاه شوند، می‌توانند گرمای زیادی تولید کنند و منجر به آتش‌سوزی شوند. باتری‌ لیتیوم یونی نسبت به باتری لیتیوم فلزی، حجم بیشتری از انرژی را در خود ذخیره می‌کند.

پاوربانک‌ها: پاوربانک یا شارژر همراه، یک دستگاه الکترونیکی قابل حمل است که از طریق پورت USB، وسایلی مانند تلفن‌های همراه، تبلت‌ها و دوربین‌ها را شارژ می‌کند.

پاور بانک‌ها معمولاً از دو قسمت اصلی تشکیل شده‌اند:

  • باتری پاور بانک: پاور بانک‌ با استفاده از باتری‌های لیتیوم یونی کار می‌کند.
  • کنترل‌کننده شارژ: کنترل‌کننده شارژ، ولتاژ و جریان خروجی پاور بانک را تنظیم می‌کند تا از آسیب به دستگاه‌های متصل جلوگیری شود.

حمل و ارسال باتری لیتیومی از طریق حمل‌ و نقل هوایی

حمل و نقل هوایی متداول‌ترین روش حمل و نقل و ارسال کالا به نقاط مختلف دنیا است. بنابراین چالش‌های ارسال باتری لیتیومی از طریق هواپیما یکی از مهمترین مسائلی است که باید در این زمینه به آن پرداخته شود.

علت قوانین سخت‌گیرانه برای حمل باتری‌ لیتیومی در پاوربانک چیست؟

همانطور که گفته شد، یکی از وسایلی که ممکن است برای حمل آن در قسمت بار هواپیما با مشکل رو‌به‌رو شوید، باتری‌های لیتیومی و پاوربانک است. در واقع این باتری‌ها مشمول قوانین حمل کالاهای خطرناک با هواپیما هستند؛ اما چرا چنین سخت‌گیری در مورد حمل این وسایل وجود دارد؟ علت اصلی ایجاد این مقررات سخت‌گیرانه‌، احتمال آسیب به باتری، تولید گرما و در نتیجه وقوع آتش‌سوزی در حین حمل و ارسال است.

حمل هوایی باتری لیتیومی و پاوربانک

در صورت تمایل می‌توانید برای دریافت اطلاعات دقیق و فنی در رابطه با حمل انواع باتری لیتویمی و پاوربانک با سامان اکسپرس مشاوره داشته باشید.

مزایای سامان اکسپرس

سامان اکسپرس شرایط ارسال را با نیاز مشتری سازگار می‌کند.

چرا سامان اکسپرس؟!

نمایندگی در سراسر دنیا

امنیت در انتقال

سرعت در حمل و نقل

ارسال به سراسر دنیا

قوانین حمل باتری‌‌های لیتیومی و پاوربانک در پرواز

قوانین حمل باتری‌‌های لیتیومی و پاوربانک در پروازها، توسط سازمان بین‌المللی حمل‌ونقل هوایی (IATA) تعیین می‌شوند که در حال حاضر ۳۲۱ خط هواپیمایی از ۱۲۰ کشور عضو آن هستند. هدف از ایجاد قوانین پروازی، حفظ ایمنی مسافران و خدمه هواپیما، جلوگیری از بروز مشکل در حمل و تضمین سلامت کالای مربوطه است. دلیل اصلی وضع قوانین در مورد حمل باتری‌های لیتیومی با ظرفیت و توان باتری بالا، جلوگیری از بروز آتش‌سوزی است. این باتری‌ها در صورت آسیب‌ و اتصال کوتاه، می‌توانند آتش‌ سوزی ایجاد کنند و امنیت مسافران را به خطر بیاندازند. در بحث باتری‌های لیتیومی و پاوربانک‌ها، مقررات و ممنوعیت‌هایی وجود دارد که در جدول زیر مشخص شده است.

نوع باتریمشخصات باتریمثالنیاز به دریافت مجوزچمدان دستیبار چک ‌شدهملاحظات
لیتیوم فلزیکمتر از 2 گرملپ‌تاپ، تبلت، سیگار الکترونیکی و تلفن همراه×همه دستگاه‌ها باید در طول پرواز خاموش باشند. (حمل سیگارهای الکترونیکی در قسمت بار چک شده ممنوع است. حمل پاوربانک‌ها در قسمت بار چک شده ممنوع است.
لیتیوم یونیکمتر از 100 وات بر ساعتلپ‌تاپ، تبلت، سیگار الکترونیکی و تلفن همراه×
لیتیوم یونی100تا 160وات بر ساعتمته‌های برقی و تجهیزات تصویری. PMED با باتری‌های لیتیوم فلزی بیش از 2 گرم تا 8 گرم.
لیتیوم یونیبیش از 160 وات بر ساعتدوچرخه‌های برقی، هاور برد، باتری ماشین و …حمل آن به کل ممنوع است×××

اگر قصد دارید باتری‌های لیتیومی را با هواپیما ارسال کنید، توصیه می‌کنیم حتماً با بهترین شرکت پست بین المللی سامان اکسپرس تماس گرفته و قوانین و شرایط حمل را بررسی کنید.

برای استعلام شرایط و قوانین باتری لیتیومی و پاوربانک فرم زیر را پر کنید.

با تکمیل این فرم کارشناسان سامان اکسپرس در اسرع وقت با شما تماس گرفته و به شما مشاوره رایگان ارائه می‌کنند.

ارتباط با ما (سامان اکسپرس)

اطلاعات(ضروری)

نحوه ارسال باتری به خارج از کشور از طریق حمل و نقل دریایی

خطر اشتعال و آتش‌سوزی برای ارسال و حمل دریایی باتری لیتیومی هم وجود دارد. به همین علت اول باید کالا را به شکل مناسب بسته‌بندی و برچسب‌گذاری کرده و بعد برای ارسال آن اقدام شود. ابزارهای برقی که با باتری‌‌های لیتیومی کار می‌کنند، مانند اره‌های برقی، اره‌های زنجیری و مته‌های برقی، می‌توانند از طریق حمل‌ و نقل دریایی ارسال شوند. با این‌ حال، برای ارسال این نوع از کالاها به خارج از کشور از طریق حمل‌ و نقل دریایی، باید ابتدا از قوانین و مقررات آن‌ها مطلع شوید.

در فرآیند بسته‌بندی، شرکت حمل وظیفه دارد اطمینان حاصل کند که باتری‌ها به درستی برچسب‌گذاری شده‌ باشند. همچنین روی کالا باید یک اعلامیه کالاهای خطرناک (DGD)، برگه اطلاعات ایمنی مواد (SDS) و  خلاصه آزمایش باتری ارائه شود. خلاصه آزمایش باتری سندی است که اطلاعات دقیقی درباره باتری، از جمله نام سازنده، شرح سلول یا باتری، فهرست آزمایش‌های انجام‌شده و نتایج آن را نشان می‌دهد. با رعایت این نکات می‌توانید از خطرات احتمالی در ارسال و حمل باتری‌های لیتیومی جلوگیری کنید.

سوالات متداول

جمع بندی

ارسال و حمل انواع باتری لیتیومی و پاوربانک به دلیل احتمال خطراتی که ممکن است در هواپیما ایجاد کند، چالش‌ها و قوانین خاصی دارد که لازم است به دقت رعایت شود. لازم است این قوانین را پیش از ارسال حتما از شرکت پستی سامان اکسپرس استعلام بگیرید. سامان اکسپرس برای ارسال هر نوع کالایی به خارج از کشور و بالعکس راه حلی مناسب ارائه می‌کند.

هر نوع مرسوله‌ای، هر جای دنیا

سامان اکسپرس برای هر نوع مرسوله‌ای بهترین و اقتصادی‌ترین روش ارسال را به شما معرفی می‌کند؛ کافیست از مشاوره رایگان کارشناسان ما استفاده کنید.

982140885160+

خدمات بار هوایی سامان اکسپرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط
ارسال نمونه کالا از چین به ایران (قبل از هزینه سنگین برای واردات عمده)

ارسال نمونه کالا از چین به...

ارسال نمونه کالا از چین به ایران یکی از مراحل مهم در فرآیند واردات است که به کسب‌وکارها این امکان...

مقالات سامان بیشتر بخوانید
شرایط ارسال بار از دبی به ایران در سال 1403

شرایط ارسال بار از دبی به...

ارسال بار از دبی به ایران جزو فرایند حمل‌ونقل کالاها و محصولات بین این دو کشور است. دبی یکی از...

مقالات سامان بیشتر بخوانید
صادرات چرم از ایران (صفر تا صد صادرات انواع چرم به خارج)

صادرات چرم از ایران (صفر تا...

صادرات چرم از ایران یکی از بخش‌های مهم تجارت خارجی کشور است که به دلیل کیفیت بالا و تنوع محصولات،...

مقالات سامان بیشتر بخوانید
صفر تا صد واردات تجهیزات پزشکی به ایران

صفر تا صد واردات تجهیزات پزشکی...

واردات تجهیزات پزشکی، شناخت قوانین و مقررات مرتبط با این حوزه امری اساسی و مهم است. در این راستا شما...

مقالات سامان بیشتر بخوانید