صادرات ماهی به کلیه کشورها (شرایط و تعرفه جدید)

صادرات ماهی به کلیه کشورها (شرایط و تعرفه جدید)

دریا ایران نقش مهمی در اقتصاد کشور مخصوصاً در تولید و پرورش ماهی و آبزیان دارد. این دریاها منابع غنی و طبیعی هستند که شرایط را برای توسعه اقتصادی کشور فراهم می‌کنند. صادرات ماهی به خارج از کشور، یکی از بخش‌های مهم صادرات ایران است. ایران به خاطر داشتن خلیج فارس و دریای عمان در جنوب و دریای کاسپین در شمال، به عنوان یکی از پرورش دهندگان ماهی در منطقه شناخته می‌شود.

امروزه با پیشرفت توانمندی‌ داخلی در پرورش انواع مختلف آبزیان، امکان صادرات آبزیان به کشورهای مختلف از به ویژه به جمهوری آذربایجان، روسیه، قزاقستان، چین، ترکیه، ترکمنستان و سوریه وجود دارد. ارسال ماهی به خارج از کشور نقش مهمی در رونق اقتصادی کشور ایفا می‌کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر همراه ما باشید.

صادرات ماهی از ایران به خارج

صادرات هوایی ماهی از فرودگاه امام خمینی

برای ارسال ماهی به سراسر جهان، از پایانه بار فرودگاه امام خمینی استفاده می‌شود. این فرآیند جزء حمل و نقل بین‌المللی است و در صورت تجاری بودن بار به عنوان کارگو شناخته می‌شود. استفاده از هواپیما و کارگو برای حمل و نقل محصولات دریایی از جمله ماهی و میگو، امکان دسترسی به بازارهای جهانی را برای صادرکنندگان فراهم می‌کند.

کارگو روش حمل و نقل، سریع، ایمن و اقتصادی است و به صادرکنندگان این امکان را می‌دهد تا محصولات خود را با کیفیت بالا و با کمترین هزینه به مقصد برسانند. همچنین، از آنجایی که محصولات دریایی نیازمند شرایط نگهداری خاصی هستند، استفاده از هواپیما باعث حفظ تازگی و کیفیت این محصولات در طول مسیر می‌شود.

فرایند انجماد ماهی جنوب در صادرات

فرایند انجماد ماهی و میگو در جنوب کشور، یکی از مهم‌ترین مراحل در صادرات محصولات دریایی به خارج از کشور است. در گذشته، این فرآیند زمان‌بر بوده است، اما اکنون با به‌کارگیری روش‌های نوین، به سرعت انجام می‌شود. این پیشرفت‌ها نقش مهمی در حفظ تازگی محصولات دریایی دارد. بنابراین، تازگی ماهی به عواملی چون روش صید، زمان صید، فاصله زمانی کوتاه بین صید و فرآوری، استفاده از فن‌آوری‌های نوین در فرآیند انجماد برای صادرات ماهی جنوب با کیفیت بالا بستگی دارد.

انواع ماهی جهت صادرات

ماهی‌های صادراتی ایران به دلیل تنوع زیادی که دارند مورد توجه کشورهای دیگر قرار می‌گیرند. در ادامه به برخی از انواع ماهی‌ها اشاره می‌کنیم:

  • – قزل‌آلا: یکی از محبوب‌ترین ماهی‌های صادراتی ایران که به دلیل طعم لذیذ، ارزش غذایی بالا و قیمت مناسب در بازار جهانی مورد توجه قرار می‌گیرد. این ماهی به صورت گسترده در سراسر ایران پرورش داده می‌شود و به کشورهای مختلفی از جمله امارات، اروپا، روسیه و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می‌شود.
  • – ماهی‌های جنوب: این ماهی‌ها شامل انواع کپور، شیر، مرکب و.. می‌شود. صادرات این ماهی‌ها به صورت تازه، منجمد و کنسروی انجام می‌شود و در کشورهایی همچون: عربستان، کشورهای آسیای شرقی و اروپا مورد استقبال قرار می‌گیرند.
  • – ماهی سفید: این نوع ماهی به دلیل گوشت لطیف و طعم ملایم خود، در کشورهای حوزه خلیج فارس و روسیه مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • – ماهی‌های خاویاری: این ماهی‌ها که از جمله گرانترین  انواع ماهی‌های صادراتی ایران هستند، از طریق آن‌ها خاویار به بازارهای جهانی صادر می‌شود. این ماهی‌ها ارزش غذایی بالایی دارند و به کشورهای مختلفی چون: امارات، آسیای شرقی، کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی صادر می‌شوند.
  • – ماهی‌های زینتی: در کنار ماهی‌های مورد استفاده برای پخت و پز، ایران ماهی‌های زیبا و جذابی را نیز تولید می‌کند که به صورت زنده و خشک شده صادر می‌شوند. این ماهی‌ها مورد توجه آکواریوم‌داران در سراسر جهان قرار می­گیرند.
صادرات انواع ماهی

 مراحل صادرات ماهی

صادرات ماهی به کشورهای مختلف شامل مراحل کلی زیر است که ممکن است در هر کشور، مراحل مورد نیاز متفاوت باشد:

  • ♦️تحقیقات بازاریابی: قبل از هر چیز، باید بازارهای مختلف را بررسی کرده و محصولات خود را با محصولات رقیب مقایسه کنید.
  • ♦️اخذ مجوزهای لازم: در اکثر کشورها برای صادرات ماهی، گواهی‌های خاصی مانند گواهی بهداشت و گواهی تأیید کیفیت و ایمنی موردنیاز است که باید از مراجع مربوطه دریافت شود.
  • ♦️انتخاب شرکت حمل و نقل: برای ارسال و صادرات ماهی به کشورهای دیگر، بهتر است با یک شرکت حمل و نقل با تجربه مانند سامان اکسپرس همکاری کنید.
  • ♦️بسته‌بندی محصول: بسته‌بندی محصول یکی از اقدامات حیاتی در صادرات ماهی است؛ باید محصول به نحوی بسته‌بندی شود که در طول حمل و نقل آسیب نبیند.
  • ♦️تحویل محصول به مشتری: در این مرحله، محصول به مشتری تحویل داده می‌شود. برای این کار، باید به قوانین و مقررات کشور مقصد توجه کنید و از روش‌های معتبر پرداخت و انجام تراکنش‌های مالی استفاده کنید تا اطمینان حاصل شود.

با تکمیل این فرم کارشناسان سامان اکسپرس در اسرع وقت با شما تماس گرفته و به شما مشاوره رایگان ارائه می‌کنند.

اطلاعات(ضروری)
اطلاعات(ضروری)
اطلاعات
روش ارسال (اختیاری)

مجوز و قوانین صادرات ماهی

قوانین مرتبط با صادرات ماهی عبارتند از:

برای صادرات ماهی‌ به خارج از کشور، باید استانداردهای بهداشتی بین‌المللی و محلی رعایت شود. به عنوان مثال، ماهی‌ها باید در شرایط بهداشتی مناسب نگهداری شوند و از هرگونه آلودگی و بیماری جلوگیری شود. همچنین برای صادرات ماهی‌ها، باید به قوانین مربوط به حفاظت از محیط زیست پایبند بوده و به حفظ منابع طبیعی اهمیت داده شود. به عنوان مثال، صید ماهی باید مطابق با قوانین صید پایدار انجام شود.

برای صادرات ماهی‌، باید قوانین تجاری مربوط به صادرات و واردات رعایت شود و مراحل صادرات به دقت انجام شود. به عنوان مثال، باید اطمینان حاصل شود که محصولات صادر شده همه مستندات و مجوزهای لازم را دارند.توجه داشته باشید که برای صادرات ماهی‌ها، باید به قوانین امنیتی مربوط به حمل و نقل محصولات پایبند بوده و مراحل حمل و نقل به صورت امن و بدون هیچ گونه خطری انجام شود.

قوانین مالی و پرداخت برای صادرات ماهی­ها بسیار حیاتی است. باید به این قوانین پایبند بود و در تبادلات تجاری باید از روش های امن و قانونی استفاده کرد.. به عنوان مثال، می‌توان از روش‌های اعتباری مانند ال سی استفاده کرد که امنیت بالایی دارند.

مزایای سامان اکسپرس

سامان اکسپرس شرایط ارسال را با نیاز مشتری سازگار می‌کند.

چرا سامان اکسپرس؟!

نمایندگی در سراسر دنیا

امنیت در انتقال

سرعت در حمل و نقل

ارسال به سراسر دنیا

صادرات ماهی به روسیه

صادرات ماهی از ایران به روسیه، یکی از مهمترین بخش‌ صادرات صنعت ماهی‌گیری ایران به بازارهای خارجی است. روسیه به عنوان یکی از بازارهای اصلی برای محصولات ماهی ایران مطرح است و هر سال مقدار قابل توجهی از ماهی‌های تولیدی در این کشور به روسیه صادر می‌شود. آمارهای اخیر نشان می‌دهند که در سال گذشته، ایران به ارزش ۱۲۶ میلیون دلار ماهی و محصولات دریایی را به کشور روسیه صادر کرده است.

✔️این محصولات شامل انواع ماهی مانند قزل‌آلا، کپور، میگو و دیگر انواع ماهیان می‌شود. همچنین، محصولات فرآوری‌شده‌ای مانند ماهی خشک و کنسرو نیز به بازار روسیه صادر می­­شود.

صادرات ماهی به چین

صادرات ماهی از ایران به چین به دلیل محبوبیت بالای این محصولات در این کشور به حجم زیادی انجام می‌شود. ماهی‌ها و جانوران آبزی ایران به دلیل کیفیت بالا، تنوع گوناگون و قیمت مناسب، در سراسر جهان مورد توجه قرار دارند. ایران با داشتن سواحل طولانی و منابع آبی غنی، بستر مناسبی را برای زندگی انواع مختلفی از ماهی‌ها و جانوران آبزی فراهم کرده است. این ماهی‌ها و جانوران آبزی به دلیل پرورش پایدار و مدیریت صحیح منابع آبی، به عنوان یک منبع غذایی سالم و پایدار شناخته می‌شوند.

صادرات ماهی یال اسبی خاویار و قزل آلا به چین

صادرات ماهی و میگو به چین از سال‌های گذشته به شدت رواج داشته است، و در این دوره، صادرات ماهی یال اسبی حجم بالاتری را به خود اختصاص داده است. این نوع ماهی بیشترین ترجیح میان آبزیان صادراتی به چین را دارد، اما دلیل اصلی این انتخاب در سلیقه مشتریان این دو کشور است. ماهی یال اسبی برای سلیقه ایرانیان جذاب نیست، اما در بین مشتریان چینی بسیار محبوب است.

چین بزرگترین واردکننده ماهی یال اسبی در جهان است و ایران نیز یکی از بزرگترین صادرکنندگان این نوع ماهی به این کشور می‌باشد. ماهی یال اسبی به دلیل طعم و بافت خاصی که دارد در چین بسیار مورد پسند است و به عنوان یک منبع خوب پروتئین و مواد مغذی نیز شناخته می‌شود. همچنین، قزل آلا نیز در چین طرفداران خود را دارد، اما مقدار محبوبیت آن نسبت به ماهی یال اسبی کمتر است.

صادرات ماهی یال اسبی خاویار و قزل آلا به چین
سه-ماهی-صادراتی-کشور

قزل آلا یک نوع ماهی سردآبی است که در آب شیرین زندگی می‌کند و در چین به صورت پرورشی تولید می‌شود. در سال ۲۰۲۰، چین حدود ۲.۹ میلیون تن ماهی یال اسبی و ۱.۵ میلیون تن قزل آلا وارد کرد، که ماهی یال اسبی حدود ۶۸ درصد از کل واردات ماهی چین را تشکیل می‌دهد.

صادرات ماهی به عراق

ایران و عراق دو کشور همسایه‌ هستند که مرز طولانی‌ با یکدیگر دارند. روابط این دو کشور در طول سالیان متمادی دارای افت و خیز‌های فراوان بوده است. با این حال، عراق یکی از کشورهایی است که ما با آن بیشترین تبادلات تجاری را داریم. ماهی‌های گرمابی در عراق طرفداران زیادی دارند و بیشترین صادرات ماهی از ایران به این کشور انجام می‌شود.

صادرات ماهی به کویت

صادرات ماهی از ایران به کویت در سال‌های اخیر به طرز چشمگیری افزایش یافته است. بر اساس آمار سازمان صنعت، معدن و تجارت ایران، در سال ۱۳۹۹ (معادل سال ۲۰۲۰ میلادی)، مقدار صادرات ماهی و محصولات دریایی به کویت به مبلغ ۳۶ میلیون دلار رسیده است که نسبت به سال قبل حدود ۸۸ درصد رشد داشته است. این ماهیان شامل انواع مختلفی از ماهی مانند ماهیان سفید، قزل‌آلا، توتیا، کپور و سایر گونه‌ها بوده و همچنین محصولاتی نظیر میگو، هویج دریایی و ماهی خشک نیز در این فهرست وجود دارند.

➖یکی از دلایل اصلی این افزایش، علاقه زیاد مردم کویت به مصرف ماهی و همچنین نزدیکی جغرافیایی ایران و کویت است.

خلاصه

صادرات ماهی به خارج به عنوان یکی از منابع اصلی درآمدزایی کشورمان، امری بسیار حیاتی است، به‌ویژه با توجه به تنوع و فراوانی منابع آبزی پروری در کشور. برای افزایش این صادرات، نیاز به بهبود کیفیت و مدیریت منابع آبی، همچنین تولید و فرآوری محصولات با ارزش افزوده بالا است. بسته‌بندی مستحکم نیز یکی از اصول اساسی در این صادرات است که می‌تواند تأثیر زیادی بر بازارهای مختلف، از جمله میگو، ماهی، قزل‌آلا و خاویار داشته باشد.

صادرات ماهی به کشورهای همسایه، به عنوان کشورهایی که مرز مشترکی با ایران دارند، از لحاظ اقتصادی سودآورتر است. بنابراین، حفظ بازار ماهی در این کشورها باید یکی از اهداف اصلی در سیاست صادرات ماهی به شمار آید. اگر قصد ارسال بار و محصولات دریایی دارید می­‌توانید از سامان اکسپرس کمک بگیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان مجموعه سامان اکسپرس تماس بگیرید.

هر نوع مرسوله‌ای، هر جای دنیا

سامان اکسپرس برای هر نوع مرسوله‌ای بهترین و اقتصادی‌ترین روش ارسال را به شما معرفی می‌کند؛ کافیست از مشاوره رایگان کارشناسان ما استفاده کنید.

982140885160+

خدمات بار هوایی سامان اکسپرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط
ارسال و صادرات زعفران به خارج (هر آنچه باید بدانید)

ارسال و صادرات زعفران به خارج...

زعفران یکی از محصولات پرطرفدار در بازارهای بین‌المللی است و ایران نقش مهمی در تولید این محصول گرانبها در عرصه...

مقالات سامان بیشتر بخوانید
حمل کالاهای خطرناک به خارج از کشور به صورت دریایی و هوایی

حمل کالاهای خطرناک به خارج از...

حمل کالاهای خطرناک و ممنوعه یکی از جنبه‌های مهم صنعت حمل‌ونقل است. این کالاها شامل مواد قابل‌ اشتعال، مواد منفجره،...

مقالات سامان بیشتر بخوانید
شرایط صادرات شیرینی به خارج از کشور در سال 1403

شرایط صادرات شیرینی به خارج از...

صادرات شیرینی به خارج از کشور، به عنوان یکی از مهم‌ترین کالاهای اقتصادی، همواره توجه بسیاری را به خود جلب...

مقالات سامان بیشتر بخوانید
واردات از چین | از مراحل تا محصولات و محاسبه هزینه

واردات از چین | از مراحل...

در دهه‌های اخیر کشور چین به بزرگ‌ترین صادرکننده دنیا تبدیل شده‌ است. به همین علت دور از انتظار نیست که...

مقالات سامان بیشتر بخوانید
بهترین شرکت پست بین المللی در ایران ✔

بهترین شرکت پست بین المللی در...

افرادی‌ که به دنبال خدمات پست بین المللی هستند، همیشه با این سوال رو به رو می‌شوند که بهترین شرکت...

مقالات سامان بیشتر بخوانید
صفر تا صد واردات تجهیزات پزشکی به ایران

صفر تا صد واردات تجهیزات پزشکی...

واردات تجهیزات پزشکی، شناخت قوانین و مقررات مرتبط با این حوزه امری اساسی و مهم است. در این راستا شما...

مقالات سامان بیشتر بخوانید
واردات قطعات الکترونیکی از چین، ترکیه و دبی

واردات قطعات الکترونیکی از چین، ترکیه...

واردات قطعات الکترونیکی به عنوان یکی از نیازهای اساسی در بازار الکترونیک ایران امروزه اهمیت بسیاری دارد. شرکت سامان اکسپرس،...

مقالات سامان بیشتر بخوانید
واردات کالا از ترکیه به ایران

واردات کالا از ترکیه به ایران

این روزها شاهد رشد چشمگیر واردات کالا از ترکیه به ایران هستیم. از دلایلی که باعث افزایش واردات از کشور...

مقالات سامان بیشتر بخوانید
مهمترین قوانین صادرات صنایع دستی ایران

مهمترین قوانین صادرات صنایع دستی ایران

سالانه میزان زیادی از صنایع دستی ایران به کشورهای دیگر صادر می‌شود، به گونه ای‌ که می‌توان گفت از لحاظ...

مقالات سامان بیشتر بخوانید
ارسال مواد غذایی و کالاهای فاسد شدنی به خارج (شخصی یا تجاری)

ارسال مواد غذایی و کالاهای فاسد...

ارسال مواد غذایی به خارج از کشور با اهداف مختلفی صورت می‌گیرد و برای این کار روش‌های مختلفی وجود دارد....

مقالات سامان بیشتر بخوانید